Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

13η και… τυχερή – ΠΑΟΚ-Ουντινέζε (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Όχι μόνο να μείνει αήττητος για 13ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς αλλά να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στους “16”  του ,Γιουρόπα Λιγκ .θέλει ο ΠΑΟΚ, που με σύμμαχο το 0-0 του πρώτου αγώνα, φιλοξενεί την Ουντινέζε στην Τούμπα.

Να συνεχίσει την εξαιρετική ευρωπαϊκή του πορεία θέλει ο “δικέφαλος του βορρά” που βρίσκεται 90 λεπτά μακριά από μία ιστορική πρόκριση. Η “λευκή” ισοπαλία του πρώτου αγώνα δίνει καλές πιθανότητες στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δεν πρόκειται να αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή των ευρωπαϊκών αγώνων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ίβιτς, Φωτάκη, Έτο, Κατσικά και Γλύκο, όμως πολύ σημαντικά προβλήματα υπάρχουν και στην Ουντινέζε καθώς ο Γκουιντολίν δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους Ντι Νατάλε και Ίσλα.

Όσον αφορά τα πλάνα του Μπόλονι, ο Κρέσιτς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Σνάουτσνερ θα βρίσκονται στην άμυνα, ενώ την τριάδα των χαφ θα αποτελούν οι Γκαρσία, Λαζάρ και Γιάννου. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν ο Σαλπιγγίδης και ο Γεωργιάδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε