Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

17 Σέρβοι συνελλήφθησαν μεταξύ αυτών και ο Ιβάν… ο τρομερός

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Οι Σέρβοι προκάλεσαν απίστευτο χάος στη Γένοβα οδηγώντας σε οριστική διακοπή το ματς της Εθνικής τους ομάδας κόντρα στην Ιταλία. Ο αρχηγός των “βανδάλων” εντοπίστηκε από την αστυνομία λόγω των τατουάζ του. “Η Σερβία κοκκινίζει από ντροπή” γράφει ο τύπος της χώρας.

Ο Ιβάν ήταν αυτός που οργάνωσε τη “μαφιόζικη” επίθεση των Σέρβων, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που έψαξαν και βρήκαν τον “προδότη” Στοίκοβιτς, έκαψε την Αλβανική σημαία, πέταξε το καπνογόνο που οδήγησε το διαιτητή να διακόψει οριστικά το ματς και τελικά συνελλήφθει από την αστυνομία.

Αυτό που πρόδωσε τον θηριώδη οπαδό της Σερβίας ήταν τα τατουάζ του μιας και στις φωτογραφίες φορούσε κουκούλα. Προσπάθησε να διαφύγει μέσα στο χώρο αποσκευών πούλμαν με άλλους οπαδούς, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Συνολικά συνελλήφθησαν 17 οπαδοί της Σερβίας, ενώ έχουν τραυματιστεί 2 αστυνομικοί.

Ο Σέρβικος τύπος είναι ιδιαιτέρως επικριτικός και όχι άδικα για τους οπαδούς της ομάδας που τα έκαναν γυαλιά καρφία στη Γένοβα.
 
“Η Σερβία κοκκινίζει από ντροπή”, γράφει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η εφημερίδα “Βέτσερνιε Νόβοστι”.

“Η μεγαλύτερη ντροπή του σερβικού αθλητισμού” γράφει η Πολίτικα.

“Ήταν ντροπή, αλλά και η επίθεση στο Στοΐκοβιτς αποτελεί σοβαρή ένδειξη για το τι είναι ικανοί να κάνουν”, δήλωσε ο Σάβο Μιλόσεβις.

“Μια ομάδα ανθρώπων, που αυτοαποκαλούνται οπαδοί της Σερβίας ντρόπιασαν τους εαυτούς τους και την ίδια τη χώρα” ανέφερε η υπουργός Αθλητισμού της Σερβίας, Σνέζανα Σάμαρτζιτς- Μάρκοβιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε