Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ: Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε γιατί ήταν φιλικό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η “Ένωση” απολογήθηκε στην Πειθαρχική της ΕΠΟ για τα επεισόδια στο φιλικό με την Καλλιθέα τονίζοντας δεν πρέπει να επιβληθεί ποινή καθώς ο αγώνας ήταν φιλικός και δεν υπήρχε ούτε τέταρτος διαιτητής, ούτε παρατηρητής.

Σκόκο: Λεπτομέρειες απομένουν για να ανανεώσω

Εντύπωση προκάλεσε η στάση που κράτησε η ΑΕΚ στην απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας στο φιλικό με την Καλλιθέα, στο “Ελ Πάσο”.

 
Παρά το γεγονός πως εκείνο το βράδυ και μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο πρόεδρος της “Ένωσης”, Σταύρος Αδαμίδης, έκανε λόγο για “αλητείες”, η ΑΕΚ προσπάθησε με επιχειρήματα να αποφύγει την τιμωρία.
 
Η “Ένωση” τόνισε στην απολογία της πως δεν υπήρχε τέταρτος διαιτητής ούτε παρατηρητής, ενώ δεν είχε καμία σχέση με το φιλικό η ΕΠΟ, καθώς η αναμέτρηση προγραμματίστηκε από τις δύο ομάδες.
 
Όπως υποστηρίζει ο “δικέφαλος”, το ματς δεν διεκόπη και δεν έγινε είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, παρά μόνο μπήκαν στο γήπεδο μικρά παιδιά για να πάρουν φανέλες των παικτών. Παρέα με τα μικρά παιδιά εισήχθησαν στο χορτάρι και κάποιοι άλλοι που είχαν ως στόχο τον προπονητή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς.
 
Μάλιστα, οι “κιτρινόμαυροι” τόνισαν πως η δικογραφία είναι ελλιπής και δεν υπήρχε έκθεση από παρατηρητή, οπότε δεν συντρέχει λόγος να τιμωρηθεί. Μάλιστα, υποστηρίζει πως η αστυνομία ήταν ανεπαρκής. Ως μάρτυρας για την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας του συλλόγου.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε