Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

ΑΕΚ: Στην… πόρτα της Σουηδίας ο Γιόχανσον

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Πολύ πιθανή φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Γιάκομπ Γιόχανσον στην εθνική Σουηδίας

Ο βοηθός προπονητή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, Πίτερ Βέτεργκρεν, βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα και τον παρακολούθησε τον μέσο της ΑΕΚ σε αγώνα της ομάδας του.

“Ναι, είναι αλήθεια ότι πήγα στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω για συγκεκριμένους παίκτες ξεχωριστά”, επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στην Aftonbladet. Να θυμίσουμε πως ο Γιόχανσον μετρά τρεις συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αλλά καμία μετά το 2014.

Η ιστοσελίδα φιλοξένησε και δηλώσεις του άσου της Ένωσης για την συγκεκριμένη εξέλιξη: “Δεν το ήξερα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση από την πλευρά τους ότι τα πάω καλά εδώ», τόνισε ο Σουηδός μέσος. Όσον αφορά στο πόσο έχει αλλάξει το παιχνίδι του αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα, σχολίασε: «Συμμετέχω περισσότερο στη δημιουργία του παιχνιδιού. Έχω γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής από τεχνικής πλευράς και νιώθω πιο άνετα με τη μπάλα”.

Για το ενδεχόμενο κλήσης του Γιόχανσον στην εθνική Σουηδίας μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. “Ο Γιάκομπ τα έχει πάει πολύ καλά μαζί μας. Θα είναι σίγουρα στο πλάνο και θα διεκδικήσει μια θέση, αλλά ο Γιάνε Άντερσον θα είναι αυτός που θα επιλέξει τους παίκτες που θα καλέσει. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός σε αυτή τη θέση”, τόνισε.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε