Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ: Θα δει προσφυγικά σωματεία ο Βασιλόπουλος

ΑΕΚ: Θα δει προσφυγικά σωματεία ο Βασιλόπουλος

Συνάντηση με τα προσφυγικά σωματεία που υποστηρίζουν το εγχείρημα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, θα έχει ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Αρης Βασιλόπουλος. Το ραντεβού θα προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, καθώς στην τρέχουσα έχουν προγραμματιστεί πολλά δημοτικά συμβούλια, αλλά ο κ. Βασιλόπουλος αναμένεται να καλέσει τους εκπροσώπους των σωματείων σε ευρεία συνάντηση.

Στο μεταξύ, η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ έστειλε επιστολή στον Δημήτρη Μελισσανίδη με την οποία τάσσεται υπέρ της πρωτοβουλίας των προσφυγικών σωματείων και τίθεται στη διάθεση της ΠΑΕ για όλες τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που θα ακολουθήσουν.

«Εκείνο που είναι ευδιάκριτο, ήδη κορυφώνεται: οι Ενωσίτες είμαστε αποφασισμένοι να εδραιώσουμε τις σταθερές ορίζουσες της ιστορικής συνείδησής μας για το μέλλον με την ανέγερση γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και θα το πετύχουμε. Για αυτό σας παρακαλούμε αν κρίνετε ότι μπορούμε να συνεισφέρουμε σε οποιοδήποτε σψεδιασμό και λειτουργικό προσανατολισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτόνόητα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε δράση» αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε