Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αιχμές κατά του Ηλιόπουλου από τον Δημητρέλο

Αιχμές κατά του Ηλιόπουλου από τον Δημητρέλο
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.02.2013 | 18:18
Πρώτη δημοσίευση: 14.02.2013 | 18:18

Μετά το "μπάχαλο" που δημιουργήθηκε στο έκτακτο ΔΣ της ΑΕΚ και την παραίτηση του Ηλία Ηλιόπουλου, ο Ανδρέας Δημητρέλος με γραπτή δήλωση έδωσε τη δική του εξήγηση αφήνοντας αιχμές κατά του πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η γραπτή δήλωση του Ανδρέα Δημητρέλου:

"Για την αποκατάσταση της αλήθειας θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι όπως όλα τα μέλη, έτσι και ο κ. Ηλιόπουλος ενημερώθηκε για το θέμα του Δ.Σ. από την προηγούμενη ημέρα χωρίς ουδέποτε να διαμαρτυρηθεί ή να ειδοποιήσει για την μη προσέλευσή του. Αν είχε κάνει τον κόπο να προσέλθει στο Δ.Σ. θα είχε ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα.

Όσον αφορά την ενημέρωσή του σχετικά με τα οικονομικά θέματα, το αίτημά του υποβλήθηκε πριν από πέντε εργάσιμες ημέρες και ήδη είχε ενημερωθεί από το Δ.Σ. ότι σήμερα θα του δίνονταν όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε.

Αντί λοιπόν να εκδίδει ανακοινώσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην ενότητα της ΑΕΚ αλλά και να παραπληροφορείται ο κόσμος της θα έπρεπε να σέβεται την αλήθεια. Επίσης, θα έπρεπε ως επιφανής επιχειρηματίας να γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ επενδυτή και αυτού που ταμειακά διευκολύνει και μάλιστα με άτοκο δάνειο ώστε να έχει αντικείμενο και ο ελεγκτικός μηχανισμός που αυτός επικαλείται.

Λυπούμαστε που η παραίτηση του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει η ΑΕΚ κάποιον ο οποίος δήλωνε ότι μοναδικός του στόχος ήταν η ενότητα και η οικονομική διαφάνειά της.

Ανδρέας Δημητρέλος "

Μπάχαλο με τον άγνωστο επενδυτή - Αρνήθηκε τις 300.000 ευρώ η ΑΕΚ!


Λεφτά από το... πουθενά στην ΑΕΚ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT   Διαδώστε αυτό το άρθρο