Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αλαφούζος: Κακόβουλα ψέματα από εχθρικά κέντρα τα περί Λέτο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, μέσω του γνώριμου πλέον τρόπου επικοινωνίας που έχει με τους φίλους του Παναθηναϊκού, του Twiiter, διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Λέτο θα κάνει και δεύτερη εγχείρηση.

Ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πήρε θέση για το δημοσίευμα που ήθελε τον Λέτο να κάνει και δεύτερη επέμβαση κάτι που θα τον κράταγε εκτός δράσης για 17 μήνες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε ότι περιμένουν τον Αργεντινό σε 7-8 μήνες να είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει τους “πράσινους”.

Διαβάστε κάποιες χαρακτηριστικές απαντήσεις του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ:

– Σας ενημερώνω τα δημοσιοποιούμενα από REAL για τον Λετο είναι κακόβουλα ψέματα. Η αντιπαναθηναικη προπαγάνδα του Χατζηνικολαου καλά κρατά !

– Τα περί Λέτο είναι προπαγάνδα από εχθρικά κέντρα. Τον περιμένουμε στο γήπεδο σε 7-8 μήνες. Μην πιστεύετε εχθρικά μέσα!

– Και ιδιαίτερα σε βάρος του ΠΑΟ μας ! Μάλλον μάθανε πως …….. και πλάκωσαν και οι ….. . Αυτά όμως αλλάζουν !!!

– Το μοντέλο που οργανώνουμε έχει μεγάλες πιθανότητες να εκτοξεύσει τον ΠΑΟ μας ! Έτσι πάλι θα λέμε Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός !

– Οι Ολυμπιακοί πανηγυρίζουν με προπαγάνδα του REAL! Η αλήθεια όμως είναι άλλη. Ντροπή κΧατζηνικολάου ! Τουλάχιστον με την υγεία…

– Eνας από τους βασικότερους λόγους που επέτρεψαν να συμμετάσχω στο εγχείρημα διάσωσης είναι η παρουσία του Δημήτρη Γοντικα !

Αγοράζει Πίντο και ενδιαφέρεται για Σίο ο Παναθηναϊκός

Τιτιβίσματα… Αλαφούζου και νέο σποτ από “Παναθηναϊκή Συμμαχία”(VIDEO)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε