Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αλόνσο: Ένας Ισπανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας νίκησαν τη… Μέρκελ (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ένας Ισπανός πιλότος, που οδηγεί ιταλικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει σχεδιάσει Έλληνας. Μοιάζει περισσότερο για εφιάλτη της Άνγκελα Μέρκελ που βγήκε αληθινός!

Μη βιαστείτε να νομίσετε ότι πρόκειται για ένα από τα κλασσικά ανέκδοτα. Όχι, είναι δήλωση του Φερνάντο Αλόνσο μετά τη νίκη του στο γερμανικό grand prix.

Ο Ισπανός οδηγός της Ferrari ρωτήθηκε μετά την καρό σημαία στο grand prix στην πιστα του Χόκενχάιμ για τις πολιτικές προεκτάσεις της νίκη του μέσα στη Γερμανία. Αν και αρχικά δε θέλησε να απαντήσει, τελικά, το έριξε το καρφάκι του στη Γερμανίδα καγκελάριο πως ένας Ισπανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνες τη νίκησαν μέσα στο σπίτι της!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
«Ένας Ισπανός οδηγός με ιταλικό όχημα και Έλληνα σχεδιαστή μέσα στην ομάδα, κέρδισε την Γερμανία εντός έδρας. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά από τα πολιτικά, αλλά είναι γεγονός ότι η κατάσταση στην Ισπανία δεν είναι πολύ καλή. Το διασκεδάσαμε».

Όπου Έλληνας ο Νικόλας Τομπάζης, σχεδιαστής της Ferrari, αεροδυναμιστής και επικεφαλής σχεδιαστικής ομάδας της scuderia.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΑΛΟΝΣΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι νικούν τους Γερμανούς – Θριαμβευτής ο Αλόνσο στο Χόκενχαϊμ

Φέτελ: Η κίνηση του Χάμιλτον ήταν ανόητη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε