Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ανακοίνωση Άρη κατά της διαιτησίας

Έντονα παράπονα έχουν οι Θεσσαλονικείς για αρκετες φάσεις στον αγώνα με την Ξάνθη
Έντονα παράπονα έχουν οι Θεσσαλονικείς για αρκετες φάσεις στον αγώνα με την Ξάνθη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα παράπονα της για τον διαιτητή Δαλούκα και τους επόπτες του εξέφρασε η ΠΑΕ Άρης μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

 
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα καταγράψει την ροή του σημερινού αγώνα στην Ξάνθη που ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 1-1 με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ανανεώσουν το ραντεβού τους για την επόμενη Τετάρτη στις 17:00 στο Κλ. Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ωστόσο θα ήθελε να επισημάνει ότι για μία ακόμα φορά καταστρατηγήθηκε ο ΚΑΠ και δεν εφαρμόστηκε η παράγραφος Α του άρθρου 10 περί ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου που αποτέλεσε πηγή κινδύνου για τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. και επέφερε την… διακωμώδηση του αθλήματος καθώς οι ποδοσφαιριστές έμοιαζε να παίζουν πόλο, αντί για ποδόσφαιρο.

Παράλληλα θα θέλαμε να σημειώσουμε και τις παρακάτω φάσεις. Στο 26΄ο Χαβίτο φεύγει 3 μέτρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της Ξάνθης και από κεφαλιά αντιπάλου (ξεπέρασε και το οφσάιτ στον Κάλβο στον αγώνα πρωταθλήματος) και ο βοηθός κ. Ελευθεριάδης σηκώνει την σημαία. Στην φάση του γκολ της Ξάνθης, ο Ρονάλντο δέχεται αγκωνιά, πριν ο Πόι πάρει την μπάλα, ο κ. Δαλούκας βάζει την σφυρίχτρα στο στόμα, αλλά δεν σφυρίζει και σημειώνεται το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κόκε σπρώχνεται μέσα στην περιοχή, αλλά ο κ. Δαλούκας δείχνει παίζεται. Στο 77΄ο Τζόνσον μετά από πάσα του Πρίττα βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Λυμπερόπουλο, αλλά ο κ. Δαλούκας διακόπτει την φάση και το πλεονέκτημα και σημειώνει φάουλ υπέρ του ΑΡΗ!

Σε όποια… γλώσσα κι αν γράψουμε τις παραπάνω φάσεις η αδικία είναι πολύ μεγάλη, αλλά ευτυχώς αυτή την φορά ο Θεός δεν την συγχώρησε. Ζητάμε συγνώμη για το γκολ που πέτυχε ο Νέτο στις καθυστερήσεις και που… χάλασε τα σχέδια όλων αυτών που δεν επιθυμούν την διάκριση του συλλόγου μας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε