Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Απαγορευτικό” από Αρσεναλ για Φάμπρεγκας!

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Ο σύλλογος του Λονδίνου ζητά 120 εκ. ευρώ για να πουλήσει τον Ισπανό παίκτη, γεγονός που “κόβει” τα φτερά της Μπαρτσελόνα!

Ο διεθνής παίκτης των “κανονιέρηδων” σε συνάντηση που είχε με τον προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, φέρεται να του γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στους “μπλαουγκράνα”, όπου πραγματοποίησε τα πρώτα βήματα της καριέρας του. 

Ωστόσο, η διοίκηση της Άρσεναλ εμφανίζεται αδιαπραγμάτευτη πάνω στο θέμα, με αποτέλεσμα να απευθύνει μήνυμα με πολλά…μηδενικά προς κάθε κατεύθυνση. 

Με λίγα λόγια οι Άγγλοι είπαν: “Αν θέλετε τον Φαμπρεγκας, δώστε 120 εκατομμύρια ευρώ”. Με δεδομένο ότι η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 34 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει το Νταβίντ Βίγια από την Βαλένθια, είναι δύσκολο να βγάλει από τα ταμεία της το αστρονομικό ποσό για τον Φάμπρεγκας.
 
Εν τω μεταξύ, από την Άρσεναλ λένε ότι δεν έχει κατατεθεί καμία πρόταση για την πώληση του Ισπανού διεθνή, τη στιγμή που ο πατέρας του παίκτη, Φραντσέσκ, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ θα διαρκέσουν πάρα πολύ καιρό. “Ο γιός μου θέλει να τελειώσει η μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν”, τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Marca”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε