Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Απειλές στον Ντοναρούμα και την οικογένεια του!”

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο ατζέντης του νεαρού Ιταλού τερματοφύλακα, Μίνο Ραϊόλα, αναφέρθηκε στο “όχι” που είπε ο πελάτης του στο συμβόλαιο που του πρότεινε η Μίλαν.

Ο μάνατζερ του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δικαιολόγησε την απόφαση του 18χρονου Ιταλού τερματοφύλακα, να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, αναφέροντας πως η συμπεριφορά του συλλόγου τον ώθησε σε αυτή την κίνηση…

Μάλιστα, ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε ακόμα και απειλές κατά της ζωής του, αλλά και μελών της οικογένειάς του νεαρού ποδοσφαιριστή!

“Η κατάσταση έγινε βίαιη και εχθρική, οπότε υπήρξε αδιέξοδο. Πήραμε μια απόφαση που δεν θέλαμε. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Απειληθήκαμε. Η οικογένεια του Ντοναρούμα απειλήθηκε, ακόμα και με θάνατο. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με απειλές. Υπάρχει το ρίσκο να χάσει μια χρονιά”, είπε ο Ραϊόλα και συμπλήρωσε:

“Ήταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Μας ανάγκασαν να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις, λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε γύρω από τον παίκτη. Παίρνω εγώ την ευθύνη, αλλά ας αφήσουν ήσυχο τον Τζανλουίτζι. Εκείνος μου είπε: “Δεν νιώθω ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσβάλλουν και απειλούν εμένα και την οικογένειά μου”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε