Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Απίστευτος Τεόντοσιτς! “Ίσως πια να μην είναι θέμα τύχης με Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν μπορεί πλέον να το εξηγήσει. Ακόμα και με κόντρα διαιτησία, ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του απέναντι στην.. πελάτισσα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία απέκλεισε από το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ τόνισε πως η ομάδα του “πάλεψε” για 40 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά για μια ακόμη φορά έφυγε ηττημένη από το παρκέ, χωρίς να μπορεί να το δικαιολογήσει, τονίζοντας πως “ίσως να έρχεται από… πάνω”

“Νομίζω πως παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Σε κάποια σημεία, ήμασταν εξαιρετικοί. Δεν ξέρω τι να πω για τη νέα ήττα από τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε για 40 λεπτά, δεν χάσαμε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό, μία σοβαρή ομάδα. Οκ, είναι η 4η φορά που μας νικούν σε Final Four αλλά είναι καλή ομάδα.

Δεν τα παράτησαν, κατάφεραν να επιστρέψουν. Ποτέ δεν τα παρατούν. Πρέπει να τους συγχαρούμε. Φυσικά είμαστε λυπημένοι, αλλά είμαι περήφανος για όλη τη χρονιά της ομάδας μου και γι’ αυτό το παιχνίδι. Ίσως να μην ήμασταν τυχεροί, αλλά ίσως πια να μην είναι θέμα τύχης. Ισως να έρχεται από… πάνω, δεν είμαι σίγουρος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε