Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απογοήτευσε και πάλι ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά τα όσα είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στους παίκτες του δικεφάλου του βορρά, αυτοί δεν άλλαξαν και πολλά. Αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Νυρεμβέργη σκορπώντας προβληματισμό στους φίλους τους ενόψει των αγώνων κόντρα στον Άγιαξ.

Η ομάδα του Μάριο Μπερέτα εμφάνισε και πάλι πολλές αδυναμίες στην οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και στον τρόπο που αντιδρά σε στημένες φάσεις.

Από μία τέτοια άλλωστε προήλθε το γκολ της Νυρεμβέργης στο 40′ με σκόρερ τον Βολσάιντ. Αν πρέπει πάντως να κρατήσει κάτι ο δικέφαλος του βορρά είναι το πάθος και η διάθεση των παικτών του μέχρι το τέλος.

Ο Παπαζογλου κινήθηκε έξυπνα, είχε και την ανοχή του διαιτητή, έκανε την προβολή στο βολέ που επιχείρησε ο Στέφενς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αποτρέποντας έτσι την ήττα.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τρο τελευταίο του φιλικό επί γερμανικού εδάφους και το μοναδικό το οποίο παρακολούθησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (64′ Μπαλάφας), Μαλεζάς, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Σορλέν, Φωτάκης (77′ Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (46′ Παπάζογλου), Φιλομένο, Σαλπιγγίδης (64′ Αθανασιάδης)

ΝυρεμβέργηΣέφερ (46′ Στέφενς), Νίλσον, Άιγκλερ, Ένγκελερ, Γιουντ (78′ Μακ), Φρανς (69′ Σαουτέρ), Μπούντογκαν, Σίμπερ (70′ Μποάκι), Πίνολα (60′ Βολφ), Βόλσαϊντ (70′ Μπίλερ), Μίνταλ (32′ Εκίτσι)

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάριο Μπερέτα δεν έδειξε να προβληματίζεται από την απόδοση της ομάδας του:

“Σήμερα η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Δεν έπρεπε να χάσουμε και ευτυχώς πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην αναμέτρηση και ίσως έπρεπε να προηγηθούμε κιόλας. Η αντίπαλη ομάδα έκανε μια καλή ευκαιρία και έβαλε το γκολ. Δεν απειληθήκαμε σε καμία άλλη στιγμή της αναμέτρησης.

Εγώ έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πρέπει να προσαρμοστώ όπως και κάποιοι καινούριοι παίκτες. Χρειάζεται σίγουρα κάποια περίοδος προσαρμογής. Εδώ δουλέψαμε πολύ σκληρά και είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε