Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Απόλυτη συγκέντρωση και έμφαση στα στημένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σαν τελικό αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό το εναρκτήριο ματς των πλέι-οφ, με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να στέκεται ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις. Τα πλάνα του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Μπορούμε να χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ από τις στημένες φάσεις και μπορεί το παιχνίδι να κριθεί από ένα φάουλ ή ένα κόρνερ. Γι’ αυτό θέλω να είστε πολύ συγκεντρωμένοι στα στημένα, είτε όταν είμαστε στην επίθεση είτε όταν είμαστε σε άμυνα. Είμαστε πιο δυνατοί” ήταν τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή στην τελευταία προπόνηση των «πρασίνων», θέλοντας να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν πως τα ντέρμπι κρίνονται πολλές φορές από στημένες φάσεις. Άλλωστε χάρη σε ένα φάουλ του Σωτήρη Νίνη κατάφερε στον αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός να περάσει νικηφόρα από την Τούμπα με 0-1.
 
Σχηματικά ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 και τους Τζόρβα, Βύντρα, Ιωαννίδη, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Νίνη, Μαρίνο, Χριστοδουλόπουλο, Σισέ. Με αυτή την ενδεκάδα, οι «πράσινοι» διαθέτουν και ταχύτητα και ύψος στα στημένα, τα οποία θα ξεκινούν από τα πόδια των Νίνη και Χριστοδουλόπουλου. Αν τελικά προτιμηθεί ο Καραγκούνης στο αρχικό σχήμα ή μπει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι εκτελέσεις είναι πολύ πιθανό να… μεταφερθούν στα δικά του πόδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε