Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποθέωση για Μιραλάς και… υπόσχεση για το πρωτάθλημα!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την αποθέωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού γνώρισε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βέλγος επιθετικός, που βρέθηκε στο Μοσχάτο για την κοπή της πίτας του συνδέσμου “Θυρα 7”. “Τα πάντα για να μείνει το πρωτάθλημα στο λιμάνι!”, δήλωσε ο Μιραλάς, μιλώντας στον κόσμο.

Φουστέρ: Πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα

Αντικείμενο… λατρείας έγινε ο Κέβιν Μιραλάς, που βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου της Θύρας 7 Μοσχάτο.

Οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” φώναξαν πολλές φορές το όνομα του Βέλγου επιθετικού, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τον υποδέχθηκαν με καπνογόνα!

Παράλληλα οι οπαδοί είπαν διάφορα συνθήματα του Ολυμπιακού και ζήτησαν από τον Βέλγο την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και πρόκριση επί της Μέταλιστ στο Γιουρόπα Λιγκ.

Απ’ την μεριά του ο Μιλαράς στην ομιλία του τόνισε: “Σας ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Να ξέρετε ότι με αυτά που κάνετε για μας, ζεσταίνετε την καρδιά μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει το πρωτάθλημα στο λιμάνι!”.

Ο Μιραλάς έδειχνε να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις… αγάπης του κόσμου, όντας συνεχώς χαμογελαστός, υπέγραψε πολλά αυτόγραφα και βγήκε αμέτρητες φωτογραφίες με τον κόσμο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε