Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Basket Αγάπης στα Τρίκαλα για τον Ξενώνα Αστέγων

Basket Αγάπης στα Τρίκαλα για τον Ξενώνα Αστέγων

Το Basket Αγάπης, η πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος, Stoiximan.gr, βρήκε τεράστια ανταπόκριση στα Τρίκαλα. Τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και 1.500€ για τον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον Άρη.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της ομάδας των Τρικάλων συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας έξω από το γήπεδο, ενώ η Stoiximan.gr πρόσφερε τρόφιμα αξίας 1.500€, τα οποία θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων.

Στο ημίχρονο του αγώνα ο παίκτης της παιδικής ομάδας του Αιόλου, Άγγελος Μιχαηλίδης ευστόχησε σε μία από τις τρεις βολές που επιχείρησε και έτσι ανέβασε το ποσό των 1.000€ που πρόσφερε η Stoiximan στα 1.500 €, τα οποία θα δοθούν στον Ξενώνα Αστέγων του Δήμου Τρικκαίων. Το ποσό επιχείρησαν να διπλασιάσουν ο Στέλιος Πουλιανίτης των Τρικάλων BC Aries και ο Θοδωρής Ζάρας του Άρη με σουτ από το κέντρο χωρίς όμως να καταφέρουν να ευστοχήσουν, αν και έφτασαν αρκετά κοντά!

Η επόμενη ομάδα που θα φιλοξενήσει την εκστρατεία «Basket Αγάπης» είναι ο Κόροιβος, στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό SUPERFOODS.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε