Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Δημήτρης Διαμαντίδης: Το “αντίο” ενός απίστευτου ηγέτη (VIDEO)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Παίκτης προσωπικότητα, πραγματικός αρχηγός, “σύμβολο” για τον Παναθηναϊκό αλλά και την Εθνική ομάδα μπάσκετ. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να αφήσει τα παρκέ και να μας αφήσει να θυμόμαστε τα κατορθώματα του σε video

Η φετινή σεζόν στο μπάσκετ αποδεικνύεται ιστορική, πριν καν ξεκινήσει, αφού ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποκάλυψε ότι πήρε τη μεγάλη απόφαση να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του Ευρωπαϊκού αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ επιβεβαίωσε ότι η κούραση τον έχει πλέον επηρεάσει και ότι όταν θα έχει μπει στα 36 έτη θα… κρεμάσει παπούτσια, σορτσάκι και φανελάκι και θα κάνει πιο φτωχό το ελληνικό μπάσκετ.

Αυτός ο χαρισματικός και ευφυής παίκτης κατάφερε να αγαπηθεί από πάρα πολλούς, να κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων του, να τοποθετηθεί δίπλα σε ιερά “τέρατα” του αθλήματος, αλλά πάνω απ’ όλα να βάλει το λιθαράκι του στο άθλημα.

Στην πλάτη του “μεταφέρει” πολλούς ομαδικούς και ατομικούς τίτλους, επιτυχίες με την Εθνική. Όλα αυτά έφτιαξαν τον “μύθο” του Μητσάρα, του… “βάλτο αγόρι μου”. Όλα αυτά θα μας κάνουν να εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο όσα πέτυχε και το κενό που θα αφήσει.

Από τη “βόμβα” που πέτυχε στον ημιτελικό της Εθνικής με τη Γαλλία για το Eurobasket του 2005, από την τάπα του στον Άκερ στον τρίτο τελικό της Α1 το 2007, μέχρι τις Euroleague που σήκωσε με τον Παναθηναϊκό.

Ας ανατριχιάσουμε για ακόμη φορά με τον “3D”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε