Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Είμαστε καλύτεροι αλλά μας έκλεψαν”!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ σχολιάστηκε στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού καθώς πιστεύουν πως αν είχαν πάρει τη νίκη στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα ήταν μέσα στην διεκδικήση του πρωταθλήματος.

Αν δεν γινόταν η κλοπή στο μεταξύ μας παιχνίδι, η διαφορά τώρα θα ήταν στους 4 και όχι στους 10 βαθμούς. Και θα είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε την ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο ότι το φετινό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε πλασματικό. Αν παίρναμε τη νίκη, όπως δικαιούμασταν, στο ντέρμπι, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά” τόνιζε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στους συνεργάτες του, τονίζοντας πως “είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε κάποια λάθη κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες, που μας στοίχισαν, αλλά στο Καραϊσκάκη με το έτσι θέλω μας στέρησαν το δικαίωμα να μπούμε γερά και πάλι στη μάχη του τίτλου”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα έλεγαν: “Έχουν χάσει δύο φορές από εμάς, έχασαν από την ΑΕΚ, από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνουν το πρωτάθλημα. Αν τώρα ήμασταν στο -4, όλα θα ήταν ανοιχτά και θα κάναμε την ιστορική ανατροπή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε