Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Έκρηξη στο Μάντσεστερ: Συγκλονισμένες Γιουνάιτεντ και Σίτι [pics]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Το αγγλικό ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι του, προσπάθησαν μεσώ των κοινωνικών δικτύων, από την πρώτη κιόλας στιγμή, να συμπαρασταθούν στους πληγέντες από την μεγάλη τραγωδία του Μάντσεστερ.

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 59 τραυματίστηκαν μετά από δύο εκρήξεις στο Manchester Arena, όπου έδινε συναυλία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε.

Η έκρηξη έγινε στις 23:30 (ώρα Ελλάδας) στο φουαγιέ του σταδίου, προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο στάδιο, ενώ επικράτησαν σκηνές πανικού και πολλοί γονείς έχασαν τα παιδιά τους. Ο χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο στο εσωτερικό του σταδίου, με το προσωπικό των συνεργείων πρώτων βοηθειών να αναφέρει τραύματα από θραύσματα.

“Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι από τα γεγονότα της χθεσινής νύχτας στην Manchester Arena. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πάνε σε όλους τους πληγέντες.” αναφέρει στον λογαριασμό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που την Τετάρτη αγωνίζεται στον τελικό του Europa League.

“Με μεγάλη θλίψη ακούμε τα τρομερά γεγονότα στην Arena. Οι καρδιές μας δίπλα σε όλους τους πληγέντες και στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πόλης μας” αναφέρει η Μπαντσεστερ Σίτι στο twitter.

Σοκαρισμένη είναι η UEFA, που έστειλε το δικό της μήνυμα στις οικογένειες των θυμάτων. “Είμαστε σοκαρισμένοι από την επίθεση που σημειώθηκε στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων κι εκείνους επλήγησαν…”

“Πραγματικά άσχημα νέα από την μεγάλη πόλη του Μάντσεστερ. Οι σκέψεις είναι με όλους τους πληγέντες”, έγραψε στο twitter ο Γκάρι Λίνεκερ.

“Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μια θλιβερή ημέρα για τη μεγάλη πόλη του Μάντσεστερ”, σημείωσε στον δικό του προσωπικό λογαριασμό ο Βινσέν Κομπανί της Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε