Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ενημέρωσε ο Αδαμίδης τον Χιμένεθ για τα μεταγραφικά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι δυο άντρες συζήτησαν για τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, αλλά και για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Ικανοποιημένος έμεινε ο Ισπανός τεχνικός. Ημέρα εργομετρικών στην Ένωση. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Δέλλας.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Ελλάδα και λίγο αργότερα μαζί με τους συνεργάτες του, ενόψει της αυριανής έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα, εκεί όπου είχε σύσκεψη με τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζήτησε με τον προπονητή, τον τιμ μάνατζερ Βασίλη Δημητριάδη, τον Γενικό Διευθυντή Γιώργο Κωνσταντινίδη και τον τεχνικό διευθυντή Αρναρ Γκρέταρσον για τις μεταγραφές της ΑΕΚ και την έναρξη της προετοιμασίας.
 
Ο Χιμένεθ ενημερώθηκε για την συμφωνία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, καθώς για την μεταγραφή του Ελφαρ Χέλγκασον, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από την παραμονή του Κώστα Μανωλά.
 
Συζητήθηκε το ζήτημα του Ναμπίλ Μπάχα, χωρίς να υπάρχει οριστική απόφαση αλλά και χωρίς ο Χιμένεθ να επιμένει πως αυτός θα πρέπει να είναι ο εκλεκτός. Παράλληλα, τονίστηκε στον Χιμένεθ ότι θα γίνει ακόμα μία προσπάθεια για τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού.
 
Να τονίσουμε ακόμα πως μια μέρα πριν τα επίσημα… εγκαίνια της σεζόν, το πρώτο γκρουπ παικτών έτρεξε ήδη στα εργομετρικά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε