Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια στην Καβάλα

Οι ανεγκέφαλοι χτύπησαν και πάλι στο περιθώριο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα
Οι ανεγκέφαλοι χτύπησαν και πάλι στο περιθώριο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκρούσεις οπαδών του Ολυμπιακού με δυνάμεις των ΜΑΤ στο κέντρο της πόλης για περίπου 15 λεπτά. Αποπνικτική έγινε η ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα. Σοβαρά επεισόδια και μέσα στο γήπεδο.

 

Όλα ξεκίνησαν δύο ωρές τον αγώνα όταν οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με δυνάμεις των ΜΑΤ σε κεντρικό σημείο της πολής για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

 

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή χρειάστηκε να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 
Υπενθυμίζουμε πως για τον αγώνα με την Καβάλα έχουν μεταβεί στην πόλη 7.500 φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ στην περιοχή βρίσκονται και αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ για να παρευρεθούν στην κοπή της πίτας του συνδέσμου στην Καβάλα.

Τα χειρότερα όμως έγιναν μέσα στο “Ανθή Καραγιάννη”, όταν  περίπου 300 οπαδοί του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν μέχρι το απέναντι πέταλο πετώντας ότι είχαν και δεν είχαν σε αυτούς που βρίσκονταν εκεί με την αστυνομία να παραμένει θεατής.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν καθίσματα και έκαναν επίθεση στους ανθρώπους της ασφαλείας του γηπέδου, ενώ η κατάσταση ηρέμησε μετά από την επέμβαση των ΜΑΤ είκοσι λεπτά αργότερα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε