Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έσωσε την… παρτίδα ο Μπεργκ – Αγχωτικό “τρίποντο” για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Το γκολ που πέτυχε ο Μπεργκ μπορεί να έδωσε στους “πράσινους” την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Αναστασίου προβλημάτισε για ένα ακόμα παιχνίδι. Από το 46′ αγωνίστηκαν με 10 οι Κρητικοί

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Σε ένα ματς με φάσεις μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, ο παναθηναϊκός επικράτησε εντός έδρας του ΟΦΗ με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες, μετά την πρώτη αγωνιστική.

Μικρά σημάδια βελτίωσης από τους “πράσινους”, αλλά η γενική τους εικόνα δεν στο παιχνίδι -ειδικά η ανάπτυξη τους- φάνηκε προβληματική. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπεργκ, αφήνοντας για μια ακόμη αγωνιστική τους Κρητικούς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κυμάνθηκε στην μετριότητα. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς θέλοντας να κρατήσει την κατοχή της μπάλας και να κάνει παιχνίδι, κυρίως από τις πτέρυγες, με τους Ατζαγκούν, Νάνο και Αμπέιντ. Παρόλα αυτά, το στήσιμο του ΟΦΗ δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει κάποια φάση και μετά το δεκάλεπτο δεν είδαμε…. τίποτα.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεφτε, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να… πατήσουν και αυτοί με την σειρά τους την αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να δούμε και από αυτούς κάτι αξιόλογο. Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι “δυσκοίλιος” στην δημιουργία φάσεων, παρόλο που ο Ατζαγκούν εμφανίστηκε κινητικός.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παναθηναϊκός απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού πριν τη συμπλήρωση 30 δευτερολέπτων Ζβασίγια ανέτρεψε από πίσω τον Μπεργκ και είδε την κόκκινη κάρτα. Το “τριφύλλι”, που αναπτύχθηκε στην συνέχεια πιο ορθολογικά, ανέβασε… στροφές και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 65′ με το όμορφο πλασέ του Μπεργκ.

Οι “πράσινοι” δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους στο υπόλοιπο του αγώνα, παρόλο που στα τελευταία λεπτά αγχώθηκαν, αφού ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση -και αυτοί- με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Ρισβάνη στο 84′.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (72’ Σίλντενφελντ), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Λαγός, Αμπέιντ, Ζέκα (59’ Ντίνας), Πράνιτς (79’ Μέντες), Ατζαγκούν, Μπεργκ
 
ΟΦΗ (Δερμιτζάκης) Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Τριποτσέρης, Σβασίγια, Μιλιάζες, Μακρής, Βερόν (85’ Λαμπρόπουλος), Ζε Εντουάρντο (49’ Ζορό), Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης (74’ Κάλαϊτζιτς), Παπάζογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε