Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έχει 10 προτάσεις ο Κοστάντσο αλλά προτιμά Ολυμπιακό”

“Έχει 10 προτάσεις ο Κοστάντσο αλλά προτιμά Ολυμπιακό”

Ο Ολυμπιακός έχει χάσει αρκετό χρόνο ως τώρα αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις στις θέσεις που πονάει. Για τη θέση του τερματοφύλακα ο Αργεντινός Φράνκο Κοστάντσο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας και οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την απάντηση του.

“Γνωρίζω το ενδιαφέρον της Ρόμα για Τοροσίδη”

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος του, Χόρχε Σιτερσπίλερ, στη Sportday ο παίκτης προτιμά Ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ: “Αυτή τη στιγμή έχουμε δέκα προτάσεις στα χέρια μας και τις μελετάμε. Ο Φράνκο θέλει να παίξει στο Champions League και στον Ολυμπιακό. Θα πάρουμε την τελική μας απόφαση στις επόμενες μέρες.”

Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν κατά νου και άλλες περιπτώσεις για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Έτσι αν δεν προχωρήσει του Κοστάντσο είναι αρκετά πιθανό να αποκτηθεί ο Γιακούποβιτς, που λογικά προορίζεται για δεύτερος.

Κινητικότητα υπάρχει και στα υπόλοιπα θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Ο Κάρλος Σάντσες θέλει να περιμένει την ολοκλήρωση του Κόπα Αμέρικα για να αποφασίσει αλλά οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα τον περιμένουν μέχρι τότε.

“Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή αυτή η τιμή που έχει βάλει ο σύλλογός μου. Πρώτον, είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνω στη Βαλανσιέν. Δεύτερον, θα περιμένω να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα για να πάρω την απόφασή μου” δήλωσε ο Κολομβιανός μέσος.

Στη θέση του αριστερού μπακ, μετά το “ναυάγιο” με τον Ντιντάκ, το πρώτο όνομα στη λίστα είναι αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα και αντίπαλοι του οι Ινσούα, Αουρέλιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε