Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έχει… Μπέσα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μπορεί οι μεταγραφές να προκαλούν το περισσότερο ενδιαφέρον, όμως απόψε ξεκινά η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Στις 21:30 οι “ερυθρόλευκοι” κοντράρονται με την Μπέσα στην Αλβανία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

“Μπαμ” με Γκατούζο ο Ολυμπιακός

Πωλητήριο σε Ντάρμπισιρ

Μόλις τρεις εβδομάδες έχουν περάσει μετά την έναρξη της προετοιμασίας και οι Πειραιώτες δίνουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν. Λογικό είναι οι “ερυθρόλευκοι” να μην βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική και φυσική κατάσταση και ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα και να μην υποτιμήσουν την αλβανική ομάδα.

 
Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα θα κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κανονικά αναμένεται να ξεκινήσει και ο Αντώνης Νικοπολίδης παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο γόνατο, στην τελευταία προπόνηση.
 
Ο Γερμανός τεχνικός σύμφωνα με τα όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση θα επιλέξει το αγαπημένο του σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από την εστία θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ από τα δεξιά στα αριστερά της άμυνας θα βρεθούν οι Γιώργος Γκαλίτσος, Ραούλ Μπράβο, Φρανσουά Μοδέστο και Χοσέ Χολέμπας.

Ως αμυντικοί μέσοι θα αγωνιστούν οι Έντσο Μαρέσκα και Ντουντού Σεαρένσε, ενώ στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί και στο αριστερό ο Κέβιν Μιραλάς. Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα είναι ο ‘Οσκαρ Γκονθάλεθ, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Ντιόγκο.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε