Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φιγκερόα: Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Φιγκερόα: Μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός

Ο πατέρας του Λουτσιάνο Φιγκερόα, Χόρχε, χειρίζεται το θέμα της μετεγγραφής του γιου του στον Παναθηναϊκό, τονίζει πως αυτή βρίσκεται σε καλό δρόμο και επισήμανε πως το πρόβλημα Αργεντινού επιθετικού στον αστράγαλο έχει ξεπεραστεί

“Ο Λουτσιάνο είναι ελεύθερος από τις 30 Δεκεμβρίου. Έχει στα χέρια του τα δικαιώματά του και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο θέλει. Αυτό κάνουμε με τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις”, ξεκαθάρισε ο Χόρχε Φιγκερόα στην εφημερίδα “Goal”, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Δεν δίνω τελειωμένο τίποτα μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσουν και οι τελευταίες λεπτομέρειες”.

Πάντως, εξέφρασε την επιθυμία του γιου του να παίξει στους “πράσινους”
: “Στον Λουτσιάνο φαίνεται μεγάλη πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Πώς γίνεται να μην του αρέσει η πιθανότητα να παίξει σε μια τόσο μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα;”.

Ενας από τους ενδοιασμούς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής έχει να κάνει με την αγωνιστική κατάσταση του Φιγκερόα, καθώς έχει αρκετές εβδομάδες να παίξει. Ο πατέρας του όμως επισήμανε: “Εχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον αστράγαλο και εδώ και ενάμιση μήνα κάνει πολύ δυνατές ατομικές προπονήσεις, με γυμναστή που έχει προσλάβει ο ίδιος. Είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να είναι έτοιμος…”.

Διαβάστε ακόμα…

Τα…μπέρδεψε ο πατέρας του Φιγκερόα – Δεν ανησυχεί ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε