Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γενική συνέλευση... δικηγόρων

Γενική συνέλευση... δικηγόρων
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.10.2011 | 11:25
Πρώτη δημοσίευση: 04.10.2011 | 11:25

Μετά από 10 λεπτά ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς δεν έδωσε το παρών κανένας από τους μετόχους. Για τις 17 Οκτωβρίου μετατίθενται οι εξελίξεις.

Στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης ήταν προγραμματισμένη να γίνει η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ωστόσο, όπως αναμενόταν δεν υπήρξε απαρτία και ορίστηκε επαναληπτική Γ Σ. για τις 17 Οκτωβρίου. Στα γραφεία του Παναθηναϊκού δεν βρέθηκε κανέναςμέτοχος παρά μόνο δικηγόροι. Έτσι δεν κατέστη δυνατόν να οριστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
 
Τα έξι θέματα ημερήσιας διάταξης για τη Γ.Σ. θα είναι και στις 17 Οκτωβρίου τα ακόλουθα:
 
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση διαφοράς υπέρ τον άρτιον με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρίας. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.
3. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρίας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής σε 0,33 ευρώ για κάλυψη του συνόλου των ζημιών παρελθουσών χρήσεων ή τέτοιο ποσού όσο θα αποφασιστεί για λόγγους στρογγυλοποίησης. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.
4. Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ με καταβολή μετρητών κι έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,33 ευρώ, τιμή διάθεσης ίση με την ονομαστική αξία. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του καταστατικού.
5. Εξουσιοδότηση προς Δ.Σ. όπως ορίσει η διαδικασία υλοποίησης των ανωτέρω αποφάσεων θα ρυθμίσει κάθε συναφές θέμα.
6. Τροποποίηση του άρθρου 23 του καταστατικού (σύνθεση και θητεία του Δ.Σ.)   Διαδώστε αυτό το άρθρο