Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “Μεγάλη” εβδομάδα του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εξελίξεις σε όλα τα θέματα των “ερυθρολεύκων” αναμένονται μέσα στην εβδομάδα. Η επίσκεψη των συνεργατών του Λαυρεντιάδη στα αποδυτήρια και οι…ρεφλεξιολόγοι.

“Όλοι μαζί θα πάμε την ομάδα ψηλά. Σας αγαπάμε. Ο κ.Λαυρεντιάδης είναι έξυπνος άνθρωπος και Ολυμπιακός. Από σήμερα είμαστε και εμείς μέλη του Δ.Σ”. Με αυτά τα λόγια φέρονται να απευθύνθηκαν στους παίκτες των “ερυθρολεύκων”, οι συνεργάτες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Μιχάλης Κυριακίδης και Αντώνης Ρογκόπουλος, που επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια του “Καραϊσκάκη”, πριν από την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον επιχειρηματία, η κατάληξη ήταν θετική για να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ ο Λ.Λαυρεντιάδης, χωρίς ωστόσο να έχει επέλθει η τελική συμφωνία. Πάντως, η πρόθεση του Λαυρεντιάδη να δώσει πριμ στους παίκτες(ύψους 300.000 ευρώ), σε περίπτωση που κέρδιζαν την Ξάνθη, είναι ενδεικτική.

Επιπλέον, χθες το πρωί, τέσσερις ρεφλεξιολόγοι εμφανίστηκαν στου Ρέντη και ανέλαβαν να τονώσουν την φυσική κατάσταση των παίκτων. Οι ρεφλεξιολόγοι ήταν…απεσταλμένοι του Μιχάλη Κυριακίδη, έπειτα από συνεννόηση του Λαυρεντιάδη με τον Κόκκαλη.

Οι εξελίξεις σε ο,τι αφορά το μετοχικό κεφάλαιο του Ολυμπιακού, αλλά και άλλα φλέγοντα θέματα, όπως αυτό του προπονητή, αναμένονται μέσα στην Μεγάλη εβδομάδα.

Νέο κρούσμα απειθαρχίας στον Ολυμπιακο

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό για την ισοπαλία με την Ξάνθη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε