Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η…απίστευτη ιστορία του ΑΕΚτζή που έδωσε χρήματα για Ανάκογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έκανε την έκπληξη στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και απέκτησε τον Δημήτρη Ανάκογλου αν και δεν έχει χρήματα να καλύψει τα τρέχοντα έξοδά της. Πίσω από την μετεγγραφή υπάρχει μία ιστορία που δείχνει ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πολύ ψηλά την αγάπη για την ομάδα τους.

Ένας φίλος της ΑΕΚ και μέλος των Supporters έδωσε ένα πολύ σημαντικό ποσό και με αυτό η Ένωση κατάφερε να αποκτήσει άμεσα τον Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό.

Ο γιος του φιλάθλου που είναι και αυτός ΑΕΚτζής, είχε ατύχημα το οποίο του προκάλεσε σοβαρή ζημιά. Η ασφαλιστική εταιρεία έδωσε χρήματα ως αποζημίωση και μέρους αυτών δόθηκαν για τη μετεγγραφή του Ανάκογλου!

Ο φίλος της Ένωσης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας, τους ενημέρωσε ότι επιθυμεί να προσφέρει 30.000 ευρώ για να προχωρήσει η περίπτωση Κλωναρίδη, χωρίς να αξιώνει τόκους ή να ζητάει κάποια εγγύηση.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος τον ενημέρωσε ότι το θέμα Κλωναρίδη δεν προχωράει αλλά ότι θέλουν να πάρουν τον Ανάκογλου. Ο φίλαθλος δέχθηκε να δώσει τα χρήματα για τον Ανάκογλου και το μόνο που ζήτησε είναι να επισκεφτούν οι παίκτες της ΑΕΚ τον γιο του στο νοσοκομείο.

Ολική… ανατροπή με Ανάκογλου – Τον ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε και Αναστασόπουλο η ΑΕΚ

Κλείνει Αναστασόπουλο, περιμένει Ανάκογλου η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε