Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ιμπαγάσα ή Ουρτάδο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αργεντινός είναι πιο έτοιμος, ο Ισπανός πιο χρήσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Βαλβέρδε προβληματίζεται. Για βασικός προορίζεται ο Φετφατζίδης.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε στο Αιγάλεω. Μόλις έγινε γνωστό πως ο αγώνας Κυπέλλου με την Ηλιούπολη δεν θα διεξαχθεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε μάζεψε τους παίκτες και τους είπε: “αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί, καθώς στο γήπεδο έχει πολύ νερό. Από τώρα ξεχνάμε τα πάντα και ξεκινάμε να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτές οι δύο ημέρες που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ κρίσιμες και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά για να είμαστε έτοιμοι”.
 
 
Οι “ερυθρόλευκοι”, πάντως, πάνε ξεκούραστοι στο ντέρμπι, σε αντίθεση με τον αντίπαλο τους και ο Βαλβέρδε φαίνεται να έχει καταλήξει στους 9 από τους 11 που θα ξεκινήσουν.
 
 
Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Πάρντο, ενώ στην άμυνα οι Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλος. Στην μεσαία γραμμή σίγουροι είναι οι Ντουντού, Ριέρα και Φετφατζίδης, ενώ μία θέση παίζεται ανάμεσα σε Ιμπαγάσα και Ουρτάδο και άλλη μία ανάμεσα σε Φουστέρ και Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και την Πέμπτη θα διαπιστωθεί αν θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Αν τα καταφέρει είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης και να πάει πίσω του ο Μιραλάς. Σε αντίθετη περίπτωση φανέλα βασικού θα πάρει ο Φουστέρ, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε