Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηρακλής: Σκέτη πώρωση! Συγκλονιστική ομιλία Παντελίδη στα αποδυτήρια [vid]

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Ήθελε να τους εμπνεύσει για να πάρουν τη νίκη και τα κατάφερε. Ο Σάββας Παντελίδης μίλησε στους παίκτες του Ηρακλή πριν την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και κατάφερε να τους πωρώσει.

Εικόνα βγαλμένη από ταινία, εκεί όπου την κρίσιμη στιγμή ο προπονητής προσπαθεί να κάνει τους παίκτες του να πιστέψουν στη νίκη.

Ο Ηρακλής δίνει… μάχη να μείνει στην κατηγορία και ο προπονητής του, Σάββας Παντελίδης -στην προσπάθεια του να τονώσει το ηθικό των παικτών του πριν τη νικηφόρα αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό- τους μίλησε πριν τον αγώνα…

“Έρχονται πάντα κάποιες στιγμές που λες πρέπει να δώσω το 100%, πρέπει να βγάλει η ομάδα μου το 110% που έχει. Σήμερα δεν πρέπει να βγάλετε μόνο το 110%, πρέπει να βγάλετε το 200%. Είμαι ευτυχισμένος που έχω εσάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαι περήφανος που έχω εσάς ποδοσφαιριστές μου σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος και περήφανος για εσάς. Είμαι σίγουρος πως θα βγείτε έξω και θα δείξετε ποιος κάνει κουμάντο, για εμάς, τους φιλάθλους, τον εαυτό μας, την αξιοπρέπειά μας. Εμείς την ομάδα θα τη σώσουμε και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Θα βγούμε έξω και θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Θα καταθέσουμε ό,τι έχουμε, ό,τι έχει μέσα του ο καθένας θα το βγάλει στο γήπεδο”, ήταν τα λόγια του 51χρονου προπονητή, με τους παίκτες να έχουν στο κέντρο και κάποιες εικόνες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε