Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξέσπασμα Μαύρου για τη διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θωμάς Μαύρος θεωρεί ότι η ομάδα του αδικήθηκε και στους 3 αγώνες που έχει δώσει και με δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί νέα άνιση μεταχείριση.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μιλώντας στην “ΩΡΑ” τόνισε ότι η ομάδα του έχει αδικηθεί στα ματς που έχει δώσει ως τώρα και αποκάλυψε ότι κατέβηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, ζητώντας από το διαιτητή να παίξει 50-50.

“Ναι, κατέβηκα στα αποδυτήρια για να μιλήσω με τον κ. Κομίνη και να του ζητήσω να παίξει 50-50. Εκείνος υποσχέθηκε να το κάνει, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω φαντάσματα και δεν αναφέρομαι στη φάση του Κατσικοκέρη στο 54’, που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι. Αλλά με τα σφυρίγματά του είδαμε πού πάει το πράγμα και γι’ αυτό ο κόσμος αντιδρούσε συνέχεια και με το δίκιο του.

Δεν θέλω να ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά συνεχίστηκαν και με τον Άρη αυτά που βλέπουμε από το πρώτο ματς και δεν μιλάμε. Ως εδώ όμως! Ζητάμε σε κάθε ματς το 50-50, όχι μόνο στα δικά μας, αλλά σε όλο το πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει το ανθρώπινο λάθος, αλλά να μην υπάρχουν σφυρίγματα που να σε οδηγούν σε σκέψη ότι δεν είναι ανθρώπινο το λάθος. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αντέξουμε για πολύ και θα αλλάξουμε στάση.”

Χωρίς Λαγό στην Κρήτη η ΑΕΚ

Έφυγαν Χάρις–Βιντιάδης – Άφησαν αναπάντητα ερωτήματα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε