Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Και τώρα η Μαρσέιγ! – Στην αποστολή ο Φέισα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς την Τετάρτη υπάρχει το ματς που θα κρίνει τα πάντα στην Ευρώπη. Πολλά προβλήματα στην μεσαία γραμμή για τους ερυθρόλευκους.

«Τώρα μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο Champions League. Το ματς είναι κρίσιμο και πολύ σημαντικό. Πρέπει όλοι να ξεχάσουμε τι έγινε στο ντέρμπι», ήταν τα λόγια του Ερνέστο Βαλβέρδε στους παίκτες με τα οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης.
 
Οι Πειραιώτες σε περίπτωση νίκης μπαίνουν για τα καλά στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ με ισοπαλία κοιτούν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
 
Σε αυτό το τόσο σημαντικό ματς, όμως, ο Βαλβέρδε έχει την ατυχία να μην υπολογίζει στους τέσσερις από τους έξι κεντρικούς μέσους που έχει στο ρόστερ. Συγκεκριμένα οι Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα  είναι εκτός μάχης, με τον Λιούμπομιρ Φέισα να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή αν και ανέτοιμος. Έτσι, ο Βάσκος τεχνικός έχει μείνει με τον Μοντέστο και τον Γέστε, ο οποίος έχει να μπει στην ενδεκάδα από το πρώτο ματς της σεζόν, συμπτωματικά και πάλι κόντρα στην Μαρσέιγ.
 
Με αυτά τα δεδομένα θα επιστρατευθεί κάποιος από τους Τοροσίδη ή Φουστέρ για να καλύψει το κενό, ενώ ο Μαρκάνο αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα για να περάσει ως αριστερός χαφ ο Χολέβας.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Μακούν, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε