Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Καραγκούνης μοίραζε, Πετρόπουλος έβαζε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με πρωταγωνιστές τις δύο αλλαγές του Φερέιρα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου και αύξησε την διαφορά από τους διώκτες του.

Το LIVE του αγώνα

Το ματς στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Ολυμπιακό Στάδιο είχε δύο διαφορετικές όψεις. Η μία στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται νωθρός και να απειλεί μόνο με το σουτ του Κατσουράνη στο δοκάρι, στο 11ο λεπτό. Ο Πανιώνιος έλεγχε το ματς και έβγαινε επικίνδυνα στην επίθεση. Όλα αυτά μέχρι οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με τον Πετρόπουλο και τον Ρούντολφ στην ενδεκάδα του. Από τα πόδια του πρώτου ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο να ανοίγει το σκορ στο 48΄.

Λίγο αργότερα μπήκε στο ματς και ο Καραγκούνης και εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή. Αφού ο Ντιμπαλά και ο Κούτσι έχασαν διπλή ευκαιρία για την ισοφάρισε στο 82΄, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε έτοιμο γκολ στον Πετρόπουλο για το 2-0 στο 84΄. Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον Καραγκούνη να φτάνει τις δύο ασίστ και τον Πετρόπουλο τα δύο γκολ για το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Καπίνος, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Μαρίνος (46′ Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (64′ Καραγκούνης), Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον (46′ Ρούντολφ).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):
Σιδεράκης, Κούρος, Σιόβας, Πιέρ, Μενδρινός, Όμο (78′ Πετκάκης), Σάμαρης, Ντιμπαλά, Κούρντι, Σκέμπρι (81′ Μιλοβάνοβιτς), Αντούνιες (67′ Κούτσι).

Φερέιρα: Καθήκον μας να συνεχίσουμε

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε