Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κι όμως… χάνει – Η Σοσιεδάδ “σόκαρε” την Μπαρτσελόνα! (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα έχει να υπερηφανεύεται πως ήταν η πρώτη ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα που κατάφερε να κερδίσει την Μπαρτσελόνα (3-2), ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 2-0.

Η Ρεάλ Σοθιεδάδ νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα, κάνοντας τεράστια ανατροπή, έτσι υποχρέωσε τους “μπλαουγκράνα” στην πρώτη τους φετινή ήττα.

Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα προηγήθηκε γρήγορα με 2-0, χάρη στα τέρματα του Μέσι στο 7′ και του Πέδρο στο 25′.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε την αντεπίθεσή της στο 41`, με τον οποίο μείωσε σε 1-2. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 στο 63` κι ενώ η Μπάρτσα είχε μείνει μ 10 παίκτες από το 56`, λόγω αποβολής του Πικέ.


Το… έμφραγμα για την Μπάρτσα ήρθε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αγκιρέτσε να γράφει το τελικό 3-2 και να αναγκάζει τους καταλανούς στην πρώτη τους φετινή ήττα στην Primera.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κάρλος Μαρτίνεθ, Μίκελ Γκονθάλεθ, Ίνιγο Ματίνεθ, Ντε λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Ιγιάρα, Τσάβι Πριέτο (79′ Ρουμπέν Πάρντο), Γκονσάλο Κάστρο (74′ Ιφράν), Γκριεζμάν, Βέλα (84′ Αχιρέτσε).
 
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο (89′ Αντριάνο), Μέσι, Φάμπρεγκας (59′ Μαστσεράνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε