Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάτρης του… ποδόγυρου ο Γκίγκς – Την είχε “πέσει” και στην συμπεθέρα του!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Σταματημό φαίνεται πως δεν έχουν τα… ερωτικά σκάνδαλα για τον Ράιαν Γκιγκς, αφού οι αποκαλύψεις για την “άστατη” ζωή του Ουαλού ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διαδοχικές!
Μετά τα δημοσιεύματα για σχέση του Γκίγκς με την Ίμοτζεν Τόμας, παίκτρια ριάλιτι, και την αποκάλυψη ότι είχε δεσμό με τη γυναίκα του αδελφού του, η “Daily Mirror” αποκάλυψε την Τετάρτη (8/6) πως ο παίκτης της Γιουνάιτεντ φλέρταρε επανειλημμένα και την μητέρα της νύφης του, την 49χρονη Λόρεν Λέβερ!
 
Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο -παντρεμένος με δύο παιδιά- Γκιγκς είχε δείξει… ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πεθερά του αδερφού του, φλερτάροντάς την μάλιστα επίμονα στο πλαίσιο οικογενειακών συγκεντρώσεων, σε τέτοιο βαθμό που να έχει προκαλέσει ενόχληση σε συγγενείς της οικογένειας.
 
“Είναι άρρωστος με το σεξ, ανίκανος να κρατήσει ψηλά τα παντελόνια του και ο οποίος έχει ανάγκη από θεραπεία. Χρησιμοποιούσε το γεγονός ότι ήταν θρύλος για τη Γιουνάιτεντ για να φέρνει τις γυναίκες στο κρεβάτι του, είχε την τέλεια οικογένεια αλλά ο ίδιος δεν ήταν ποτέ ικανοποιημένος.
 
Εάν η Στέσι (σ.σ σύζυγός του Γκίγκς) σεβόταν έστω και λίγο τον εαυτό της, θα έπρεπε να του έκλεινε την πόρτα και να πάρει τα 3/4 της περιουσίας του, ενώ ο Ρόντρι θα έπρεπε να κάνει τα υπόλοιπα”, δήλωσε σε συνέντευξή της στην “Daily Star” η Τζοάνα Γουίλσον, θεία του Ράιαν Γκιγκς.
 
Οι αποκαλύψεις πάντως για την άστατη ζωή του Γκιγκς δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με τη “Daily Mirror”, η 28χρονη Νατάσα πρόδωσε τον σύζυγό της Ρόντρι όχι μόνο με τον αδερφό του Ράιαν Γκιγκς αλλά και με έναν ακόμα παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σύμφωνα με φήμες είναι διεθνής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε