Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λίνεν: Έχω παίκτες που θέλουν να νικούν

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν αποδέχτηκε ότι το ματς με τον Πλατανιά είναι “τελικός” για την ομάδα του.

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε στην κάμερα της NOVA…

Για το ματς με τον Πλατανιά:

“Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι θα γίνει αν χάσουμε, αν νικήσουμε κλπ. Όχι, είναι λάθος να σκεφτόμαστε έτσι. Πρέπει να κοιτάμε το παιχνίδι μας και αν σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε στη νίκη. Να δουλεύουμε σ’ αυτό καθημερινά. Εδώ βλέπω ότι οι παίκτες θέλουν πραγματικά να νικούν.

Τώρα θα παίξουμε με έναν αντίπαλο, ο οποίος αυτός θα θέλει να παίξει πολύ αμυντικά. Τους είδαμε και με τον Αρη, όταν ήταν στο μισό γήπεδο για να κλείσουν χώρους και μετά να βγαίνουν στην αντεπίθεση. Γι’ αυτό πρέπει να μάθουμε να κάνουμε επίθεση. Θα μας περιμένουν και γι’ αυτό πρέπει να έχουμε καλά τελειώματα και να προσέχουμε τις αντεπιθέσεις τους γιατί είναι καλή ομάδα.”

Για το αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει τους παίκτες για να διασπάσεις τις “κλειστές” άμυνες:

“Έχουμε νέους, αλλά και έμπειρους παίκτες, όπως ο Φουρτάδο, ο Παυλής, ο Λαγός και άλλοι. Υπάρχει καλό μείγμα παλιών και νέων και δουλεύουμε για να βρούμε λύση στα τελειώματα των προσπαθειών μας.”

Για το αν συμφωνεί με όσους χαρακτηρίζουν το ματς αυτό ως “τελικό”:

“Τελικός είναι αν σε ένα ματς κερδίζεις τα πάντα. Αν νικήσουμε σ’ αυτό το ματς και χάσουμε τα πέντε επόμενα τι τελικός είναι; Είναι γελοίο. Έχουμε παίξει μόνο 7 παιχνίδια, αυτό είναι το 8ο και μένουν άλλα 22. Γι’ αυτό σε 1-2 εβδομάδες δε μπορούμε να αλλάξουμε ό, τι γινόταν πριν. Γι’ αυτό ήρεμα αλλά με αυτοπεποίθηση μπορούμε να βελτιωθούμε.”

Αντίστροφη μέτρηση στην ΑΕΚ για Χάρις – Βιντιάδη

Μια “ανάσα” απ΄το deal – Στην Αθήνα η Seymoyr Pierse

Κραυγή αγωνίας από τους παίκτες της ΑΕΚ – “Είμαστε μόνοι”!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε