Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μαρινάκης: Να σταματήσουν οι εμπρηστικές δηλώσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Συνάντηση προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να σταματήσουν οι ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο είχε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ με αντιπροσωπεία του ΔΣ του ΠΣΑΤ.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε μετά τη συνάντηση: “Πρέπει να διασφαλιστεί η προστασία του ποδοσφαίρου από ακραίες εκδηλώσεις, οι οποίες υποδαυλίζουν την οπαδική βία και να διαμορφωθεί ένα κοινό πλαίσιο κανόνων, ώστε να πέσουν οι τόνοι και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και η απρόσκοπτη εργασία των εκπροσώπων του Τύπου στα γήπεδα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, ώστε να μην υπάρχουν ανώνυμες εμπρηστικές δηλώσεις που φανατίζουν τον κόσμο, ιδιαίτερα σε μια αρνητική συγκυρία, λόγω της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ. Παύλος Γερακάρης σημείωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με τη Super League και θα συνεισφέρουμε από την πλευρά μας με κάθε τρόπο, ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα τυφλού οπαδισμού, μέσα και έξω από τα γήπεδα”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε