Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Με Λυμπερόπουλο και Δέλλα κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τους δυο φυσικούς της ηγέτες θα παραταχθεί η ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον “δικέφαλο του Βορρά”, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα, ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Τραϊανό Δέλλα να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και τον Νίκο Λυμπερόπουλο να αφήνει πίσω του το πρόβλημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Καράμπελας, ο τραυματίας Σιαλμάς, ενώ η κατάσταση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που δεν κατάφερε ούτε την Τρίτη να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό, θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.

Ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να πάρει μαζί του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τους: Κωνσταντόπουλο, Αραμπατζή, Μοσχονά, Καφέ, Κοντοέ, Χέλγκασον, Μανωλά, Δέλλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτα, Ρίκκα, Μάκο, Αργυρίου, Λαγό, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέα, Λυμπερόπουλο, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου, Κλωναρίδη, Φούντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε