Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μόρας “τέλος” για ΑΕΚ

Μετά τα ευχάριστα νέα που ήρθαν από την κλήρωση των ομίλων του Europa League, ήρθαν τα άσχημα από την Μπολόνια η οποία έμεινε αμετακίνητη στις απαιτήσεις της που είναι απαγορευτικές για την ΑΕΚ. Διαψεύδει η πλευρά του παίκτη.

Έτσι πλέον η Ένωση πρέπει να στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις για την κάλυψη του κενού που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας.

Ο μάνατζερ του Μόρα, ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ μιας και τους έβαλε σε μία διαδικασία χωρίς ουσιαστικό νόημα αφού η μετεγγραφή δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.

Η Μπολόνια αξιώνει 1 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον παίκτη, ποσό που δεν είναι διατεθειμένη να δώσει η ΑΕΚ.

Πάντως ο μάνατζερ του παίκτη με ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει τα όσα λέει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Τόσο εγώ όσο και ο Βαγγέλης είμαστε απογοητευμένοι από τη στάση της ΑΕΚ. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο για να ζητήσω συγγνώμη. Αν θέλει η διοίκηση της ΑΕΚ να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια δεν θα το κάνει εις βάρος μας. Η ΑΕΚ δεν κατέθεσε ποτέ επίσημη πρόταση στην Μπολόνια για τον Βαγγέλη και εγώ ποτέ δεν τους έταξα πως θα πάρουν τον Μόρα. Αυτό που τους έλεγα εξ αρχής είναι πως περιμένω το ραντεβού με τη Μπολόνια για να δω τις απαιτήσεις της και να δούμε τι θα κάνουμε.

Σεβόμαστε την πρόταση της ΑΕΚ στον Βαγγέλη, αλλά δεν ανέχομαι να παίζουν παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να δώσουν λεφτά και προτιμούν να πάρουν παλτά δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Τους κάλυψα πολλές φορές σε όλη αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω καν να αναφέρω την πρόταση που έκαναν στον παίκτη που είναι για γέλια και θα τους εκθέσω αν μαθευτεί.
Δεν ανέχομαι ωστόσο να παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια εις βάρος μου. Αν δεν θέλουν να κάνουν μετεγγραφές δεν θα χρησιμοποιούν εμάς. Δεν ζήτησα ποτέ συγγνώμη και δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε