Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ναυαγεί” του Βιέιρα στον Παναθηναϊκό

Οι διαπραγματεύσεις των “πρασίνων” με την Ζιλ Βιθέντε φαίνεται πως… ναυαγούν, ενώ δεν προχωρά και η περίπτωση του Ανάκογλου του Πανσερραϊκού.
 
 
Το “τριφύλλι” προσφέρει στην πορτογαλική ομάδα 250.000 ευρώ, αλλά ο πρόεδρος της Ζιλ Βιθέντε, Αντόνιο Φιούζα, ζητά πάνω από 400.000 και εκεί “χαλάει” η μεταγραφή.
 
Ο μάνατζερ του Βιέιρα, Κάρλος Γκονσάλβες, επανέλαβε στον Φιούζα πως ο Βιέιρα θέλει όσο τίποτε άλλο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και του ζήτησε να χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία
 
Ωστόσο, οι απαιτήσεις του δεν πέφτουν και επειδή οι “πράσινοι” δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν κάτι παραπάνω.
 
Να σημειωθεί πάντως πως ο παίκτης θα είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει, αφού θα απομένουν 6 μήνες από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.
 
 
Όσον αφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν νέα επαφή με τον Πανσερραϊκό, αλλά αυτή δεν κατέληξε πουθενά.
 
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πέτρος Θεοδωρίδης, τόνισε ότι ο παίκτης είναι προς παραχώρηση, εφόσον η ομάδα του ικανοποιηθεί οικονομικά. Φαίνεται, λοιπόν, πως η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν καλύπτει τους Σερραίους και παραμένει άγνωστο αν θα επανέλθει το “τριφύλλι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε