Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νίκη “ανάσα” για Κέρκυρα με… επική ανατροπή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μεταξύ τους το κάνουν… over. Μετά την ήττα με 4-3 στη Λιβαδειά -πριν από τρεις μέρες- η Κέρκυρα αντιμετώπισε πάλι τον Λεβαδειακό, αυτή την φορά στο νησί των Φαιάκων και τον νίκησε με 3-2. Μεγάλη ανατροπή από τους γηπεδούχους, που έχαναν μέχρι το 56′ με 2-0.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ζωντανοί στη.. μάχη της παραμονής της Σούπερ Λίγκας παρέμειναν οι Φαίακες. Μπορεί ο Λεβαδειακός να προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Κέρκυρα με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Ο Χάβι Γκράθια ρίσκαρε και δικαιώθηκε, καθώς οι δύο από τις τρεις αλλαγές του βρήκαν δίχτυα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο Λεβαδειακός. Ο Παππάς υπέδειξε αυστηρό πέναλτι σε βάρος του Βέντσελ και ο Σουμπίνιο, που κέρδισε την εσχάτη των ποινών, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς στο 4′. Τα τ’ερματα των βοιωτών διπλασίασε ο Κόρμπος στο 56′.

Η επανάληψη ήταν συγκλονιστική και… ανατρεπτική. Ο Γκράθια έβαζε τον έναν επιθετικό μετά τον άλλο (Ιωάννου και Καλαντζή), αλλά ο Λεβαδειακός έφτασε πρώτος στο γκολ στο 56′ με τον Κόρμπο.

Οι Φαίακες όμως αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να… πεθάνουν. Στο 61′ ο Καραλής μείωσε και με τη βοήθεια της τύχης και ο Ιωάννου στο 69′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κυριακίδη και ισοφάρισε. Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε την επική της ανατροπή στο 85′ με τον Μαζνόφ, που μόλις είχε περάσει αλλαγή.

Πλέον η Κέρκυρα έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όσους έχει και ο Παναιτωλικός, ενώ κάτω από τις δύο ομάδες βρίσκονται ο ΠΑΣ (18 βαθμούς) και η Δόξα Δράμας (15 βαθμούς), οι οποίες έχουν δύο παιχνίδια λιγότερα. Ο Λεβαδειακός παρέμεινε στη 10η θέση με 25 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:
 
Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καραλής, Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Κοντοδήμος, Οσμάν, Γκουστάβο, Μαρτίν
 
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τόμας, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Πόποβιτς, Σουμπίνιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε