Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντέρμπι “αιωνίων” και για την προεδρία

Κόντρα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ και για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας
Κόντρα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ και για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι εκλογές της Σούπερ Λίγκας θα είναι το νέο πεδίο αντιπαράθεσης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Την Πέμπτη το απόγευμα στο διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος θα γίνει γνωστός ο νέος πρόεδρος, που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Νίκο Θανόπουλο.

 
Όπως είχαμε γράψει και πριν από ημέρες ο Νικόλας Πατέρας σκέφτεται σοβαρά να θέσει υποψηφιότητα ειδικά μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα κατέβει μόνο αν έχει εξασφαλίσει την εκλογή του και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει επαφές με τα υπόλοιπα μέλη της Σούπερ Λίγκας.
 
Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν θέλει τουλάχιστον στην παρούσα φάση ούτε να ακούσει για πιθανή ανάληψη της προεδρίας από τον Πατέρα. Οι ερυθρόλευκοι θα στηρίξουν πιθανότατα τον Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεση του να αναλάβει τα ηνία της λίγκας. Ο πρόεδρος του Εργοτέλη θα το κάνει μόνο αν τύχει της καθολικής αποδοχής των μελών.
 
Επόμενη λύση για τον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Μποροβήλος, όμως ο ισχυρός άντρας του Αστέρα Τρίπολης δεν έχει πρόθεση να κοντραριστεί με κανέναν και θα αναλάβει την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας μόνο αν δεν υπάρχει αντίπαλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε