Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Paul δεν είναι το χταπόδι του 2008!

ΦΩΤΟ REUTERS
Η εκπαιδεύτρια του διάσημου χταποδιού – μέντιουμ αποκάλυψε πως ο Paul είναι μόλις τεσσάρων μηνών και τον ψάρεψε στην Ιταλία τον περασμένο Απρίλη.

Η Βανέσα Μπαρτς με συνέντευξη που παραχώρησε στην “Bild” έλυσε το μυστήριο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τις προβλέψεις του χταποδιού στο Μουντιάλ. Την ώρα που το θαλάσσιο κέντρο του Όμπερχαουζεν -όπου φιλοξενείται το χταπόδι- ανέφερε τόσο καιρό ότι το κεφαλόποδο ήταν ηλικίας 2,5 ετών και είχε αγγλικές ρίζες, η εκπαιδεύτριά του έρχεται να παραθέσει μία εντελώς διαφορετική εκδοχή.

Σύμφωνα λοιπόν με την 22άχρονη το χταπόδι είναι μόλις τεσσάρων μηνών και το ψάρεψε η ίδια τον περαμένο Απρίλη στα νερά του νησιού Έλμπα, όταν δεν ήταν παραπάνω από 10 εκατοστά.

Στη συνέχεια ο Paul πήγε στο ενυδρείο του Κόμπουργκ, για να πουληθεί τελικά τον Ιούνιο έναντι του ποσού των 179 ευρώ στο αντίστοιχο του Ομπερχάουζεν.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπτωση που τα λεγόμενα της Βερόνα Μπαρτς είναι αληθή, τότε το χταπόδι αυτό δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε πρόβλεψη μέχρι στιγμής (έχει “ψηφίσει” Ισπανία για τον τελικό του Μουντιάλ), αφού άλλο ήταν εκείνο που πριν δύο χρόνια είχε λαθέψει στο αποτέλεσμα του τελικού του Euro 2008, δίνοντας νικητή τη Γερμανία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε