Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Σκόκο έστειλε…σπίτι του τον Μενέσες!

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα δύο γκολ του Νάτσο Σκόκο και η ήττα από την Αργεντινή ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Μάνο Μενέσες στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας και πλέον η “σελεσάο” ψάχνει τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014.

Ο 50χρονος προπονητής, ο οποίος διαδέχθηκε τον Κάρλος Ντούνγκα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, δέχθηκε σκληρή κριτική το τελευταίο διάστημα για τη μέτρια παρουσία της “σελεσάο” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και το Copa America.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από την Αργεντινή στο ετήσιο “Superclassico das Americas“, παρά το γεγονός ότι η Βραζιλία είχε πολύ πιο διάσημους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή της από την “αλμπισελέστε”.

Η αποχώρηση του Μανό Μενέσες μπορεί να προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο ήδη αρκετά ονόματα πιθανών αντικαταστατών του έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Επικρατέστερο είναι αυτό του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ενώ έπονται αυτά των Τίτε και Μουρίσι Ραμάλιο.

Υπό τις οδηγίες του, η Βραζιλία είχε απολογισμό 20 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η μοναδική διάκριση ήταν το ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ στους 30 μήνες παρουσίας του η “σελεσάο” δεν κατάφερε να μπει στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε