Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Όλη η αλήθεια για τη μετεγγραφή του Σπανούλη"

`Όλη η αλήθεια για τη μετεγγραφή του Σπανούλη`
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2010 | 14:39
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2010 | 14:39

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού διέψευσε τα σερβικά δημοσιεύματα και αποκάλυψε την επικοινωνία του με τον Σπανούλη, πριν ο Kill-Bill μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

Μετά τις δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην εκπομπή “zone press” της σερβικής τηλεόρασης ο ίδιος θέλησε να διευκρινίσει το τι ακριβώς είχε γίνει το καλοκαίρι στο περιβόητο θέμα με τον Βασίλη Σπανούλη.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε:
 
“Θα σας πω ποιά είναι η αλήθεια και τι ακριβώς είπα στη σέρβικη τηλεόραση: Μιά μέρα, θυμάμαι καλά ότι ήταν η 21η Ιουνίου, μίλησα με τον Βασίλη Σπανούλη στο τηλέφωνο. Τα πάντα ήταν ξεκάθαρα στη συνομιλία μας και τον ρώτησα αν θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Στη διάρκεια της κουβέντας καταλήξαμε στην παραμονή. Του είπα να επικοινωνήσει με τον μάνατζέρ του ώστε να "κλείσει" το θέμα και να τελειώνουμε.
 
Μετά από μισή ώρα ο μάνατζέρ του επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να περιμένω ακόμα δύο μέρες γιατί ο Βασίλης βρισκόταν στη Λάρισα για το γάμο του αδερφού του. Αυτή ήταν η συνομιλία μας. Μετά από 25 μέρες έλαβα ένα μήνυμα από τον εκπρόσωπο του Σπανούλη ότι ο παίκτης υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η αλήθεια, αυτά είπα στη Σέρβικη τηλεόραση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Σπανούλη για όσα προσέφερε στον Παναθηναϊκό, ήταν μεγάλη χαρά για μένα το να δουλέψω μαζί του αλλά αυτή τη στιγμή το θέμα έχει κλείσει, ο παίκτης ανήκει σε άλλη ομάδα κι εμείς κοιτάμε τα δικά μας”.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο