Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ανοιχτό και το… μέτωπο Μποτία

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στον Ολυμπιακό δεν είναι ανοιχτό μόνο το μέτωπο του προπονητή. Από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει αυτό το θέμα, μοιραία δεν μπορούν να κλείσουν και όλα τα άλλα, όπως των μεταγραφών, το θέμα των δανεικών ποδοσφαιριστών, αλλά και αυτών που πρόκειται να αποχωρήσουν ή να παραχωρηθούν.

Ο Αλμπέρτο Μποτία δείχνει πως είναι μια τέτοια περίπτωση, παρ’ όλο που έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει δείξει στην «πιάτσα» πως δεν έχει αναστολές στο να πουλάει, ακόμη και τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της (Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγε κ.α.), αν η πρόταση που έρθει κριθεί ικανοποιητική και πολύ περισσότερο αν πλησιάζει η λήξη συμβολαίου του παίκτη.

Αυτό το έχει αντιληφθεί ο Μποτία, αλλά και οι ομάδες που δείχνουν να ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Έτσι, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Marca» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει φέτος από την πειραϊκή ομάδα.

«Ναι, θα συζητήσω μια πρόταση που θα είναι συμφέρουσα και για μένα και για την ομάδα», απάντησε στη σχετική ερώτηση, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Το φετινό ήταν το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Εμείς είχαμε κάποιες ήττες στα ντέρμπι του δευτέρου γύρου, γιατί είχαμε και ευρωπαϊκά ματς στο ενδιάμεσο, ωστόσο στο τέλος πετύχαμε τις νίκες που χρειαζόμασταν κι έτσι πήραμε τον τίτλο».

Ρωτήθηκε και για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και πόσο τον έχει αγγίξει και απάντησε: «Εμείς στον Ολυμπιακό δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Εγώ αισθάνομαι καλά εδώ, έχω κατακτήσει τίτλους και έχω παίξει κόντρα στις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Θεωρώ λοιπόν πως στην Ελλάδα έχω βελτιωθεί και ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Άλλωστε η Ελλάδα είναι μια χώρα που μοιάζει με την Ισπανία».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε