Πέμπτη, 9 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σπανούλης: “Όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα έχει αλλάξει το… τσιπάκι, προκειμένου να αφήσει στην άκρη το Final 4 που πλησιάζει και να επικεντρωθεί στον Άρη, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League

«Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πιο δύσκολο να μείνεις εκεί γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον πρωταθλητή. Εμείς έχουμε βρεθεί και στις δύο πλευρές και ξέρουμε πώς είναι. Οι προπονητές μας έχουν προετοιμάσει την ομάδα πολύ καλά. Ό,τι έγινε στην Ευρώπη έγινε. Ο Άρης είναι πολύ καλή κι επικίνδυνη ομάδα. Εύχομαι να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα και με κόσμια παρουσία των φιλάθλων. Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά κι έχουμε αλλάξει το τσιπάκι», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου για τα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Ερωτηθείς αν του φάνηκε παράξενο που μετά από τόσα χρόνια δεν έχει απέναντί του σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου τον Δημήτρη Διαμαντίδη, απάντησε: «Είναι λίγο παράξενο, αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλα κάποτε θα αλλάξουν εδώ πέρα. Υγεία να έχουμε κι όλα καλά».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε