Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ομπράντοβιτς: “Το κίνητρο μου είναι μόνο ο Παναθηναϊκος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Σέρβος προπονητής δηλωσε πανευτυχής που βρίσκεται στον πάγκο των “πράσινων”. “Τα δίνω όλα. Αν υπάρξει μέρα που θα αισθανθώ ότι δεν τα δίνω όλα τότε θα σταματήσω”, τόνισε.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στηνε φημερίδα “Πράσινη” για το νέο Παναθηναϊκό που “χτίζει” αυτές τις μέρες, υπογραμμίζοντας ότι οι πάντες μέσα στην ομάδα αντιμετωπίζουν τη νέα χρονιά με απόλυτη σοβαρότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζ.Ομπράντοβιτς:

Για τη σημασία του κινήτρου: “Όταν δεν μου αρέσει κάτι στους παίκτες μου, στον αγώνα ή την προπόνηση, τους το λέω απευθείας. Χωρίς κίνητρο και συγκέντρωση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Δεν θέλω να βλέπω κάποιον να έρχεται για προπόνηση και να μην έχει όρεξη να δουλέψει. Αν το δω αυτό τρελαίνομαι. Κλειδί για να φτάσει κάποιος στο υψηλότερο σημείο και να διατηρηθεί εκεί είναι το κίνητρο, σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα”.

Για το δικό του κίνητρο: “Το κίνητρό μου είναι ένα: είμαι εδώ, στον Παναθηναϊκό και είμαι ευτυχισμένος. Τα δίνω όλα. Αν μια μέρα δω τον εαυτό μου ότι δεν αισθάνεται πλέον το ίδιο, θα σταματήσω. Αυτό που κάνω 20 χρόνια σαν προπονητής, το κάνω και τώρα. Νιώθω καλά και οι παίκτες μου με κάνουν να νιώθω ακόμη καλύτερα. Η δουλειά μου με κάνει να αισθάνομαι καλά”.

Για τα νέα αποκτήματα της ομάδας και την προσαρμογή τους: “Όλοι οι παίκτες δουλεύουν πάρα πολύ σοβαρά. Ο Σάτο είναι μαζί μας από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, ενώ οι Βουγιούκας, Καϊμακόγλου και Μάριτς ξεκίνησαν εδώ τις προπονήσεις και είναι πάρα πολύ σοβαροί. Εγώ και οι συνεργάτες μου μιλάμε καθημερινά μαζί τους για να τους εξηγήσουμε τα πάντα γύρω από τη λειτουργία της ομάδας. Υπάρχουν πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες που πρέπει να τους εξηγήσουμε γύρω από τη στρατηγική μας και νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να τους κάνουμε να αισθανθούν οικεία. Οι πρώτες εντυπώσεις και για τους τέσσερις είναι πολύ καλές”.

Για το νέο Παναθηναϊκό: “Θέλουμε να καλυτερέψουμε στο παιχνίδι μας το αμυντικό και το επιθετικό ριμπάουντ. Έτσι πρέπει να παίξει φέτος ο Παναθηναϊκός. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τρέχουμε. Έχουμε την ποιότητα για να το κάνουμε, έχουμε 16 παίκτες κι όλοι πρέπει να καταλάβουν τις δυνατότητες της ομάδας. Να παίζουμε επιθετική άμυνα, να ελέγχουμε τα ριμπάουντ, να τρέχουμε και να παίζουμε έξυπνα. Για να μπορέσουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, θα πρέπει να ξέρουμε όλους τους τρόπους για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Είτε βάζουμε 100 πόντους, είτε βάζουμε 70. Δικός μας στόχος είναι να βάζουμε πολλούς πόντους”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε