Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Πλήγμα με Κάνιας ενόψει Σάλκε

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ισπανός αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος… άτυχος της αναμέτρησης Κυπέλλου του “δικέφαλου του Βορρά” με την Ξάνθη. Η αποστολή για τη νέα αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Ο Χοσέ Κάνιας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ξάνθη, υποβλήθηκε το Σάββατο σε μαγνητική τομογραφία, από την οποία προέκυψε πως ο υπέστη ρήξη πρώτου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ κάνει λόγο για επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε 2-3 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα παιχνίδια με την Σάλκε, για το Europa League. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για τους Θεσσαλονικείς, αφού ο Κάτσε δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το νέο αγώνα με την Ξάνθη -για την Superleague αυτή τη φορά- ο Ίβιτς θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Αμρ Ουάρντα, ενώ στην αποστολή μπήκε και ο Τζάλμα Κάμπος. Όσον αφορά τον Πέλκα, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς από Δευτέρα.

Αναλυτικά: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Δεληγιαννίδης , Κίτσιου , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Πούγγουρας , Σάκχοφ , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Κάτσε , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ουάρντα , Μυστακίδης , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε