Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάει κι αυτός – “Κλείνει” στη Χιουντάι ο Λεονάρντο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ακόμη ένας παίκτης της ΑΕΚ βγήκε στο “σφυρί” για να μπορέσει η Ένωση να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Η Χιουντάι θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Λεονάρντο αφού οι Κορεάτες έχουν στα χέρια τους τα έγγραφα με το “ναι” της ΑΕΚ. Τέλος και ο Χέλγκασον.

Ο Λεονάρντο είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Κορέα.

Η Χιουντάι μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση του και κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Ένωσης. Οι Κορεάτες θα δώσουν άμεσα 300.000 ευρώ και εγγυητική επιταγή 500.000 ευρώ την οποία η ΑΕΚ μπορεί να την εξαργυρώσει όποτε θέλει με ένα μικρό αντίτιμο.

Εκτός από αυτά η ΑΕΚ θα γλιτώσει και τις 150.000 ευρώ που οφείλει στον Βραζιλιάνο αφού η Χιουντάι θα καλύψει τα οφειλόμενα. Το κόστος της μετεγγραφής φτάνει στο 1 εκ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι οι Κορεάτες να στείλουν υπογεγγραμένα τα συμβόλαια. Ο παίκτης θα αμείβεται με 700.000 ευρώ το χρόνο.

Εν τω μεταξύ παρελθόν αποτελεί ο Έλφαρ Χέλγκασον. Ο Ισλανδός έλυσε το συμβόλαιο του αφού συμφώνησε να εισπράξει τα 40.000 ευρώ που του οφείλονται.

Χιουντάι και Νταεγού “σφάζονται” για τον Λεονάρντο

Μάκος: Το ελληνικό ποδόσφαιρο αργοπεθαίνει

Διαβάστε όλα τα νέα από τις προετοιμασίες των ομάδων

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε